Powered by Smartsupp
Megablach – okna, pokrycia dachowe, rynny – sklep internetowy
Schowek0
Twój schowek jest pusty
Koszyk0
Twój koszyk jest pusty ...
    Sklep z oknami » Opinie o sklepie

    Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

     

    Opinie o sklepie

    99%Klientów poleca nasz sklep
    4,9Średnia ocena, Ilość opinii 350
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów

    Dodaj nową opinię o sklepie

    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Barbara
    • Data napisania recenzji: 09-02-2024
    Rewelacyjna obsługa, błyskawiczna wysyłka, produkt zgodny z oczekiwaniami. Serdecznie polecam.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: michał
    • Data napisania recenzji: 27-01-2024
    Szybka obsługa i powiadomienia . Towar zgodny z opisem
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: EL-WENT SP. Z O.O.
    • Data napisania recenzji: 23-01-2024
    bardzo szybka i solidna wysyłka zamówionego towaru
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Rafał
    • Data napisania recenzji: 15-11-2023
    Wszystko zgodnie z zamówieniem bardzo szybka dostawa polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Sławomir
    • Data napisania recenzji: 08-09-2023
    Szybko i fachowo. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Malgorzata
    • Data napisania recenzji: 08-09-2023
    Chcialabym bardzo podziekowac pani ( niestety nie znam imienia) za uprzejmosc, I pomoc w zmianie blednego adresu na poprawny I doreczenie produktu na czas.Wczasie rozmowy telefonicznej( za granicy) Dziekuje jeszcze raz .
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Janusz
    • Data napisania recenzji: 11-08-2023
    terminowo, w/g zamówienia i szybko czyli ocena celująca a jest to mój czwarty zakup i jest niestety niezmiennie idealna obsługa tak trzymajcie. pozdrawiam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Hubert
    • Data napisania recenzji: 04-08-2023
    Wszystko super szybka przesyłka najważniejsze doskonały kontakt.Pozdrawiam i polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Mariusz
    • Data napisania recenzji: 31-07-2023
    Czas zaoszczędzony
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Krzysztof
    • Data napisania recenzji: 27-07-2023
    Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Jacek
    • Data napisania recenzji: 27-07-2023
    Super jakość w stosunku do ceny
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Tadeusz
    • Data napisania recenzji: 20-07-2023
    Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka dobrze zabezpieczona.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Paw
    • Data napisania recenzji: 15-07-2023
    Polecam. Szybko, sprawnie w atrakcyjnej cenie.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,5
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: WŁADYSŁAW
    • Data napisania recenzji: 07-07-2023
    Proces zakupu przebiegał szybko , sprawnie a więc profesjonalnie -polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Michał
    • Data napisania recenzji: 07-07-2023
    Szybka realizacja zamowienia
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Wojciech
    • Data napisania recenzji: 02-07-2023
    Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Ekspresowa wysyłka. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Marek
    • Data napisania recenzji: 03-06-2023
    Szczerze polecam ten sklep. Konkurencyjna cena, dobra jakość towaru i błyskawiczna wysyłka. Ławę kominiarską zamówiłem o godz. 15, a już następnego dnia otrzymałem ją na drugim końcu Polski. Dziękuję.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Teresa
    • Data napisania recenzji: 27-05-2023
    Polecam tego sprzedawcę z czystym sumieniem. Korzystam z usług tego sklepu i zawsze jestem bardzo zadowolona. Łapacz wody z sitem ocynkowany to wyrób rewelacyjny. Korzystam z nich od roku, dokupiłam kolejny. Sprawdza się w 100 %.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Marek
    • Data napisania recenzji: 15-05-2023
    Szybko i sprawnie .Dziekuję.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Michał
    • Data napisania recenzji: 11-05-2023
    Jest ok. Próbniki w dobrej, niskiej cenie.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: jacek
    • Data napisania recenzji: 02-05-2023
    super sklep
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Anna
    • Data napisania recenzji: 29-04-2023
    polecam !!!
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Mieczysław
    • Data napisania recenzji: 28-04-2023
    Pelny profesjonalizm
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Krzysztof
    • Data napisania recenzji: 28-04-2023
    Szybko, sprawnie. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Janusz
    • Data napisania recenzji: 25-04-2023
    Polecam sklep.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Jerzy
    • Data napisania recenzji: 24-04-2023
    szybka realizacja,towar ok
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: BOGDAN
    • Data napisania recenzji: 23-04-2023
    Polecam warto
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Daniel
    • Data napisania recenzji: 22-04-2023
    Wszystko super polecam ????????
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Jerzy
    • Data napisania recenzji: 22-04-2023
    TERMINOWO I RZETELNIE. POLECAM
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Benedykt
    • Data napisania recenzji: 16-04-2023
    Wszystko dobrze.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Wojciech
    • Data napisania recenzji: 13-04-2023
    Wszystko ok polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Maria
    • Data napisania recenzji: 11-04-2023
    Rzetelny. Zamówienie zrealizowano w terminie.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: marcin
    • Data napisania recenzji: 08-04-2023
    Szybka i bezproblemowa obsługa. Towar dobrze zapakowany. Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Zdzisław
    • Data napisania recenzji: 07-04-2023
    Polecam Wszystkim. Solidna Firma
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: JaMo
    • Data napisania recenzji: 07-04-2023
    Pierwszy raz kupowałem w Megablach, ale polecam. Transakcja przeprowadzona błyskawicznie, bardzo duży asortyment towarowy.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Tadeusz
    • Data napisania recenzji: 06-04-2023
    Towar ok.tylko uchwyty w nieco innym odcieniu.Pozdrawiam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Roman
    • Data napisania recenzji: 22-03-2023
    Ok!!! Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Marek
    • Data napisania recenzji: 12-03-2023
    Ok na piątkę z plusem
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Mateusz
    • Data napisania recenzji: 07-03-2023
    Super. Polecam.
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Grzegorz
    • Data napisania recenzji: 05-03-2023
    Polecam. Wszystko ok
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Dominik
    • Data napisania recenzji: 03-03-2023
    Wszystko przebiegło sprawnie
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Jolanta
    • Data napisania recenzji: 31-01-2023
    szybko i sprawnie
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Mirosław
    • Data napisania recenzji: 31-01-2023
    Bardzo polecam!
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Jarosław
    • Data napisania recenzji: 26-01-2023
    Bardzo dobry kontakt z klientem
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Krzysztof
    • Data napisania recenzji: 04-01-2023
    Jak najbardziej polecam.
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Katarzyna
    • Data napisania recenzji: 06-12-2022
    Wszystko w porządku. Szybko i sprawnie
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Łukasz
    • Data napisania recenzji: 29-11-2022
    Szybko i dosyć tanio
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Elżbieta
    • Data napisania recenzji: 19-11-2022
    Szybkie i sprawne zakupy,produkt zgodny z opisem
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena4,8
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Piotr
    • Data napisania recenzji: 11-11-2022
    Dobre podejście do klienta - możliwa kodyfikacja zamówienia po dokonaniu płatności, obsługa sprzedaży pomaga i jest dobry kontakt. Popracowałabym jedynie trochę nad czasem wysyłki. Generalnie wszystko na plus - Polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie
    Średnia ocena5,0
    • Jakość obsługi Klienta
    • Czas realizacji
    • Ceny produktów
    • Jakość produktów
    • Autor opinii: Marcin
    • Data napisania recenzji: 10-11-2022
    Towar dobrej jakości polecam
    Klient poleca zakupy w naszym sklepie

    MAPKA DOJAZDUKliknij i sprawdź jak do nas dojechać

    Copyright © 2024 MEGABLACH.PL HURTOWNIA INTERNETOWA / Realizacja: follow.pl
    Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
    Nie pokazuj więcej tego komunikatu